50.000 EURO finanțare pentru afacerile de tip START-UP din București

Primaria Muncipiului București a propus spre dezbatere publică regulamentul privind programul Bucharest Start-up City, prin care se dorește susținerea a minim 200 de planuri de afaceri ale antreprenorilor din Bucuresti, cu o suma maxima de 50.000 EURO/beneficiar.

Programul Bucharest Start-Up City a fost promis anul trecut de către Primaria Capitalei, ca urmare a excluderii antreprenorilor din București de la finanțarea guvernamentală din Programul Start-up Nation, sesiunea 2018-2019, prin depunctare masivă.

Solicitanții eligibili sunt microintreprinderi, intreprinderi mici și mijlocii înființate începând cu data de 1 ianuarie 2019.

Intensitatea sprijinului nerambursabil este de  80%-90%, în funcție de contribuția pe care fiecare solicitant trebuie să o asigure, de minim 10% din valoarea totală a planului de afaceri.

Departajarea aplicanților se va realiza printr-un proces de selecție, structurat în 3 etape distrincte:

Etapa I – Faza A – Verificarea administrativă și de eligibilitate

Etapa II – Faza B – Evaluarea tehnico-financiară conform grilei:

Etapa III – Faza C – Susținerea unui interviu/pitch, verificat în baza grilei:

Descarcă prezentarea ”Bucharest START-UP City”

Pentru servicii complete de consultanță în accesarea de fonduri nerambursabile, ne puteți contacta folosind una dintre modalitățile de mai jos:

? 0747 010 793 sau 0741 611 113

? office@zagodevelopment.ro

Formular de contact

Finanțări pentru dezvoltarea tehnologiiilor avansate și a IMM-urilor inovatoare Pana la 500.000 euro finantare nerambursabila pentru gradinite cu profil sportiv
Your Comment

Leave a Reply Now

Your email address will not be published. Required fields are marked *